Novogodišnje poruke i čestitke za Novu Godinu – Srećna Nova 2019. godina

Share

Cestitka za Novu GodinuPonestalo vam je ideja za čestitke za Novu Godinu? Novogodišnje poruke iz ove kolekcije stižu u pravi čas, s obzirom da je 2019-ta na pragu.

Nova Godina je pravo vreme da istražiš nove horizonte i ostvariš neke snove, da otkriješ snagu i veru u sebi, da se raduješ malim stvarima i pripremiš se za nove izazove. Mnogo sreće u novoj 2019.

Neka svi tvoji problemi traju koliko i novogodišnje odluke. Srećna Nova godina!

Živi život punim plućima i uživaj u svakom trenutku. Srećna Nova 2019. godina!

Želim ti okeane ljubavi, mora zdravlja i sreće, jezera uspeha, reke novca − i nijednu kap tuge i bola. Srećna Nova Godina!

Samo za zaljubljene – ljubavne čestitke za Novu Godinu

Primi moj jednostavan poklon od LJUBAVI, umotan ISKRENOŠĆU, vezan sa PAŽNJOM i zapečaćen BLAGOSLOVOM, da te čini srećnom i sigurnom do kraja života. Srećna Nova Godina ljubavi.

U ponoć kada kazaljke se sklope, pomisli nešto lepo, što žeilliš da je samo tvoje, jer možda se kraj tebe stvorim i kažem ti VOLIM TE najdraže moje!

Želim da ti se ove godine ostvari sve što si ikada želela u životu. Srećna Nova Godina!

Želim ti da ti nova godina bude lepa, romantična i ispunjena srećom kao i prošla. Nadam se da će naša ljubav rasti iz dana u dan i ojačati još više. Želim ti puno ljubavi i uspeha :-*

Kad poslednji tren najavi ponoć, nestaće bajka najlepših snova. Poljubićeš drugu umesto mene, ali ipak, anđele, Srećna ti Nova!

Smešne poruke za Novu Godinu

Sreću i zdravlje traži od Boga. Ljubav i poštovanje traži od prijatelja… A sve ostalo ima kod Kineza.

Svima koji mi ove godine nisu poslali novogodišnju čestitku želim da vam se zapali jelka, da vam se Deda Mraz pokenja u kamin, a irvasi da kresnu vašeg psa. Obaveštavam sve drage prijatelje koji su mi poslali čestitku za 2017-tu da mi se želje nisu ispunile, te vas molim da mi za 2019-tu pošaljete keš!

Želim ti mnogo ljubavi, sreće, zdravlja, zajebancije, uzajamne tolerancije, sex bez reklamacije i što manje sekiracije u 2019.

!anidog 9102 avoN anćerS (Srećna Nova 2019 godina – u ogledalu)

Nova Godina je otkazana i to tvojom krivicom! Rekla si Deda Mrazu da si ove godine imala savršen seksualni život i čovek je umro od smeha.

Novogodišnje poruke i želje

Za Novu godinu ti želim: dobar početak za januar, mir za februar, sreću za mart, ljubav za april, puno zabave u maju, radost od juna do novembra, uživanje za decembar.

Želim da ti Nova Godina donese mnogo razloga za osmeh. Srećna 2019.

Cilj bez plana je samo želja. Srećni novogodišnji praznici i neka ti se svi planovi u novoj godini ostvare.

Opušten um, mirna duša. Veseo duh, zdravo telo. Srce ispunjeno ljubavlju. Sve ovo ti želim u Novoj 2019. godini.

Nadam se da će 2019-ta doneti mnogo ljubavi i topline tebi i tvojima. Srećna Nova Godina!

Želim ti fenomenalnu, prosperitetnu, blaženu, neverovatnu i izuzetno srećnu novu godinu.

Dočekajmo ovu Novu Godinu sa osmehom na licu i nadom u srcu. Želim ti srećnu Novu Godinu.

Neka ti ova godina donese 365 dana radosti i uživanja. Srećna Nova Godina!

Želim ti da u novoj godini zaboraviš svu tugu i pamtiš samo lepe stvari. Srećna ti Nova Godina!

Nova godina donosi nove želje i težnje. Želim ti da ti se sve i ostvare.

Neka ti 2019-ta donese sve što zaslužuješ i neka ti se ostvari sve što poželiš. Puno sreće u novoj 2019-toj.

Čestike za Novu Godinu u stihu

U ovim sitnim satima kad 2019. stoji pred vratima i svi poslednje minute broje, uz vas su misli moje. Mnogo zdravlja, sreće, ljubavi i mira u Novoj Godini želim vam svima.

Neka sva sreća sveta pripadne tebi, neka ti ljubav bude uzvraćena u istoj meri, neka sve što je lepo bude tvoje, to iskreno želi srce moje. Srećna Nova Godina!

Sve što je dobro, što se srećom zove – neka te prati od godine nove. A sve što je loše i nemir ti stvara – neka odnese godina stara.

Dok poruku čitaš ovu i godinu čekaš novu, iz mog srca primi želju – dočekaj je u veselju. Srećna Nova godina.

Nek ti život bude pun sreće i snova i nek ti je srećna godina nova.

Sve ono ružno što ti u knjizi života piše, neka se na današnji dan izbriše. A sve lepo što ti se sniva, neka ti se od ove godine zbiva. Srećna Nova!

Želim ti da sreća sa tobom korača, da te prati ljubav od kamena jača, da te ljudi vole, poštuju i cene i u novoj 2019. ne znaš za probleme.

Poleteli anđeli poput ptica, da dotaknu osmeh tvoga lica. Donose ti poruku na krilima belim, da ti u Novoj sve najbolje želim.

Novogodišnje čestitke za prijatelje

Gotovo sve ove poruke za Novu godinu su univerzalne, te ih možete slati i drugarici i drugu, mami, tati, sestri… ali evo i nekoliko najlepših poruka namenjenih upravo prijateljima.

Šta da ti poklonim za Novu Godinu? Auto, novac, prijateljstvo? Za prve dve želje obrati se Deda Mrazu, a prijateljstvo ću ti pokloniti JA!

Prijatelji su kao zvezde. Ne vidiš ih uvek, ali znaš da su uvek tu negde… Srećnu Novu Godinu želi ti tvoja najbolja drugarica!

Želim da kod tebe tuga nikada ne zaluta, da na vrata tvoga srca prava ljubav zalupa. Da ti se u Novoj Godini ostvare sve želje i da ne zaboraviš prave prijatelje.