Sanovnik – sanjati na slovo A (auto, avion, ajkula, autobus…)

Sanovnik - slovo A

Saznajte šta znači sanjati bilo koji san koji počinje na slovo A. Naš online sanovnik je sve što vam je potrebno za tumačenje snova.

Abortus
Ako ste muškarac i sanjate abortus – očekujte neuspeh u ljubavnom i društvenom životu. Ako ste žena, sanjati abortus vam ukazuje da ne treba da zapostavljate svoje zdravlje.

Advokat
Sanjati advokata znači da vam predstoje brige na poslu. Budite na oprezu i izbegavajte rizične poslove. Ako ste sanjali da ste vi advokat – povredićete nekoga.

Aerodrom
Sanjati pun aerodrom označava nove početke. Neka ideja je sazrela i spremni ste da je realizujete. Nova veza, novi posao ili neko novo iskustvo. Ako ste sanjali prazan aerodrom – doći će do promene ili odlaganja planova.

Ajkula
Sanjati ajkulu znači uspeh. Ako vas je u snu ujela ajkula – izdaće vas prijatelj. Sanjati da ste pobegli od ajkule – očekuju vas teškoće.

Akvarijum
Videti akvarijum u snu označava da ste postali svesni svojih emocija, ali se niste još suočili sa njima. To se može odnositi na vaše potajne misli ili seksualne želje. Možete se osećati kao da vaš život ne vodi nikuda ili se vrti u krug. Sanjati akvarijum može da ukaže i da trebate da se smirite i opustite.

Alarm
Ako sanjate alarm to ukazuje da je neophodna vaša brza reakcija. Ako isključite alarm u snu – uzrujavate se oko drugih nepotrebno.

Alat
Ako sanjate alat – čeka vas naporan posao koji vam se neće svideti, ali ako istrajete, plodovi tog rada će vam doneti mnogo zabave i užitka. Sanjati da kupujete alat znači da živite izvan svojih mogućnosti. Ako ste sanjali baštenski alat, čekaju vas pozitivne promene na mnogim poljima.

Alge
Videti alge u snu ukazuje da po pitanju nečega što vas muči trebate da ostavite emocije po strani.

Alkohol
Ako ste sanjali da drugi piju alkohol, to simbolizuje neverstvo, laži, prevaru. Nesvesno ste upali u zamku ljudi oko vas. Ako vi pijete alkohol u snu znači da imate neprikladne misli ili osećanja i strahujete da ćete biti otkriveni.

Amajlija
Amajlija ili talisman u snovima predstavlja znak da vam mentalna snaga nije dovoljna da vas zaštiti od strahova i sumnji. Sanjati amajliju može biti znak upozorenja na opasnost, naročito na mestima punim ljudi. Ako nosite amajliju u snu – pomoći će vam bogata osoba.

Ambar
Ako ste sanjali pun ambar to označava povoljan događaj. Nešto lepo će vam se desiti. Sanjati prazan ambar ili ambar kome propušta krov znači tugu.

Ambis
Videti ambis u snu znači da ste blizu da upadnete u zamku. Sanjati da upadate u ambis ukazuje da morate bolje da analizirate sebe.

Ambulanta (Hitna Pomoć)
Ako ste videli ambulantu u snu, to ukazuje na moguću bolest. Ako sanjate da ste posetili ambulantu – oporavićete se posle duže bolesti.

Amputacija
Ako vam je u snu amputiran neki deo tela (ruka, noga), taj san predstavlja gubitak posla, novca ili imovine. Ako se već suočavate sa nekim neprilikama, amputacija u snu vam govori da morate sakupiti svu svoju mentalnu snagu kako biste se suočili sa problemima.

Ananas
Ako ste sanjali kako berete ili jedete ananas – uspeh će doći vrlo brzo. Posečete li se dok pripremate ananas – privremeno će vas ražalostiti nešto što će na kraju dovesti do radosti i uspeha.

Anđeo
Videti anđela u snu simbolizuje nešto što vas može zbuniti ili uznemiriti. Sanjati anđele može da vas upozori na spletke koje će uticati na vaše poslovne ili privatne odnose sa ljudima. Ako je san o anđelu bio prijatan – očekuju vas dobre vesti od prijatelja ili nasledstvo od nepoznatog rođaka.

Antena
Antena u snovima znači da ćete dobiti poruku od prijatelja iz daleka. Sanjati radio antenu – razrešićete dilemu u vezi osobe u koju sumnjate.

Antikvarnica
Sanjati antikvarnicu znači neočekivani dobitak. Videti antikvitet u snu proriče dug život.

Apetit
Apetit u snu simbolizuje seksualnu želju. Sanjati da ste gladni ili žedni znači da ste na nekom polju u životu neostvareni.

Aplauz
Sanjati aplauz znači da ste nesigurni po pitanju nečega. Potrebni su vam potvrda i priznanje na nekom polju. Ako čujete aplauz ili ovacije ljudi, ali ih nevidite – to se tumači kao upozorenje na opasnost.

Apoteka
Ako sanjate kako ulazite u apoteku – to nagoveštava gubitak novca. Nešto ćete platiti više nego što vredi. Ako u snu vidite apoteku sa ulice – očekuje vas iznenadna sreća. Sanjati da ste vi apotekar znači da žudite za prosperitetom.

Arapin
Arapin u snovima simbolizuje muškost, strast, posesivnost.

Arhiva
Ako ste sanjali arhivu trebalo bi da preispitate sebe i svoje postupke.

Ašov
Sanjati ašov je znak neuspeha. Ako ste sanjali da vi kopate ašovom – predstoji vam naporan rad, koji će se uspešno završiti. Ako kupijete ašov u snu – očekujte nevolje.

Atentat
Sanjati atentat znači da vas očekuje neko uzbuđenje. Ako vi planirate ili ste počinili atentat – bićete posramljeni, naći ćete se u bezizlaznoj situaciji. Ako vidite ili iskusite na sebi atentat u snu – očekuje vas veliko uzbuđenje u pozitivnom smislu. Ako sanjate da ste izbegli atentat – ne možete da prevaziđete neke probleme, preti vam opasnost. Ako pri atentatu ima krvi – to simbolizuje poslovne ili privatne gubitke.

Atletičar
Sanjati atletičara znači da će se vaši napori isplatiti. Ako sanjate da atletičar pada – napravili ste račun bez krčmara, niste dorasli zadatku koji je pred vama.

Atomska bomba
Sanjati atomsku bombu označava osećaj bespomoćnosti i gubitka kontrole. Desiće se neke važne promene u vašem životu.

Autobus
Sanjati autobus znači neželjena odlaganja ili razočaranja u životu. Ako sanjate da je autobus pun i morate da stojite, pripremite se za konkurenciju na radnom mestu. Ako ste sanjali da ste propustili autobus – život vam je van kontrole. Ako u snu imate saobraćajnu nesreću dok se vozite autobusom očekuje vas neprijatna situacija.

Auto
Ako ste sanjali kako vozite auto – uprkos povoljnim okolnostima, biće teško i morate se dobro potruditi da biste napravili značajnu promenu u životu. Sanjati auto znači da želite moć i kontrolu. Sve je na vama. Sanjati trku automobila – dobićete poruku od njega ili ćete imati sastanak sa ženom. Ako ste žena i sanjate kako kupujete ili tražite automobil – razočaraćete se u ljubavi.

Avet
Videti avet u snovima simbolizuje nešto što je izvan vašeg domašaja. Avet je znak da treba da pustite stvari kakve jesu i nastavite dalje. Ako sanjate da ste vi avet znači da postoji neki deo vas koga se plašite. Ako u snu vidite avet žive osobe – čuvajte se njenih pakosnih postupaka. Avet mrtve osobe označava krivicu i kajanje koje osećate u vezi sa tom osobom.

Avion
Ako sanjate da ste putnik u avionu – materijalna situacija će vam se popraviti. Sanjati avion u kome ste vi pilot znači da ćete biti zadovoljni svojim životom i dobićete ono što želite. Ako ste sanjali avion kako leti na nebu – potrebne su vam promene na privatnom planu. Videti otmnicu aviona u snu znači emocionalne probleme. Sanjati pad aviona ukazuje da će se nešto loše dogoditi.

Azbuka
Ako ste sanjali da čitate azbuku – znači da ne treba da imate potpuno poverenje u svoje sposobnosti. Videti azbuku u snu – miran i srećan život. Ako sanjate kako pišete azbuku – čućete dobre vesti.

Aždaja
Videti aždaju u snu ukazuje vam da bi trebali da kontrolišete sebe da bi izbegli probleme u vezi.