Achtung, die Kurve!

Share

Opis igrice:

Achtung, die Kurve! (Pazi, Kriva!) je “zarazna” igrica za dvoje, a može je igrati i do šest igrača. Pomalo liči na popularne igrice Zmija i Tron, ali je u ovoj igrici glavni cilj igrati protiv svojih prijatelja i navesti protivnika da udari u zid, njegovu krivu ili vašu krivu.

Achtung, die Kurve igricaInstrukcije:

Kontrolišite krivu sa 2 tastera za levo/desno. Tastere možete sami izabrati pre početka igre za svakog igrača posebno.

Detaljan opis igrice:

Ova flash igrica je rimejk popularne DOS igrice iz 90-ih pa ne čidi što je grafika na primitivnom nivou, ali je igrivost veoma dobra. Spada u one igrice koje se nauče za minut, ali su potrebne godine igranja da biste njome potpuno ovladali.

Cilj je da preživite što duže i da ne udarite u zid, protivnikovu krivu ili svoju. Kriva pravi rupe kroz koje možete da pokušate da se provučete. Svaki put kada neki od vaših protivnika izgubi život, dobijate poen. Igrač koji prvi sakupi 10 poena (uz razliku od 2 poena) u igri sa 2 igrača je pobednik. Ovaj broj se povećava za 10 sa svakim novim igračem, pa je na primer kada igraju 6 igrača potrebno sakupiti 50 poena za pobedu.

Igrica ima 2 moda, arkadni i klasični. Jedina razlika je što u klasičnom režimu igre nema raznih pojačanja koja postoje u arkadnom modu, kao što su: malo i veliko okretanje, izokretanje kontrola, promena brzine, sposobnost prolaska kroz krive ili ivice. Zelena pojačanja utiču samo na vas, plava utiču na sve, dok crvena utiču samo na neprijatelje.

Podrži nas na Fejsbuku
Facebook Pagelike Widget