Bumper Car Madness

0 350

Opis igrice:

Bumper Car Madness (Ludilo sa autićima) je igrica za 1 do 4 igrača. Cilj je da sakupite što više tokena i tako zaradite za kartu za sledeću rundu.

Bumper Car Madness igricaInstrukcije:

Prvi igrač – koristite miša da biste upravljali autom. Jednostavnim pokretima miša gore/dole, levo/desno usmeravate automobil u željenom pravcu.

Drugi igrač – koristite tastere W-A-S-D.

Treći igrač – koristite tastere I-J-K-L.

Četvrti igrač – upravljajte autićem strelicama na tastaturi.

Pritisnite taster P za pauzu.

Detaljan opis igrice:

Volite da se vozite autićima u luna parku? Onda ćere sigurno voleti i ovu igricu. Uzmite volan u ruke i sakupljajući tokene zaradite za kartu za sledeću rundu. U tome će vam pomoći i razni bonusi koje možete sakupiti tokom vožnje.

Svaka runda je vremenski ograničena i ima određeni broj tokena koji je potreban da biste se kvalifikovali za narednu rundu. Ovaj broj se povećava iz runde u rundu.

U igrici su uvek četiri autića bez obzira na broj igrača, tako da ako vas je manje od 4 – autićima upravlja kompjuter (botovi).

Ako samo jedan igrač sakupi dovoljno tokena za kartu na kraju runde, on je pobednik. Ukoliko nijedan igrač ne sakupi dovoljno tokena, igrač sa najvećim brojem tokena sakupljenim u toj rundi je pobednik.

Pogledajte još