Nauči da letiš 2

Share

Opis igrice:

Drugi deo popularne igrice “Nauči da letiš”. U prvom delu naučili ste da letite, ali sante leda su vas zaustavile i srušile vam snove. Sada je vreme da se osvetite.

Nauci da letis 2Instrukcije:

Za upravljanje koristite strelice levo/desno ili tastere A/D na tastaturi. Pritisnite space bar za ubrzanje i bilo koji taster da biste aktivirali specijalne sanke. U gornjem levom uglu se nalazi meni sa opcijama, gde možete podesiti sve kontrole.

Detaljan opis igrice:

“Nauči da letiš 2” je nastavak popularne igrice “Nauči da letiš”. Igrica je i dalje u osnovi jednostavna, ali sadrži mnogo više režima igre, kostimizacija, nadogradnji… Nove tajne, trikovi, izazovi…

Igrica se sastoji iz 3 režima igre: story mode, classic mode i arcade mode. Story mod uvodi nove prepreke, kao što su sante leda koje moraju biti uništene da biste pobedili. U klasičnom režimu igre trebate da odletite što je dalje moguće. Ako izaberete arkadni režim igre, cilj je da osvojite što je moguće veći skor u okviru jednog od 3 zadata budžeta.

Zarađeni novac možete trošiti u prodavnici na razne predmete i unapređenja, koja vam mogu biti od velike pomoći tokom igre (duža skakaona, brže sanke, baloni, rakete…).

Podrži nas na Fejsbuku
Facebook Pagelike Widget